BELANGRIJK NIEUWS

Hulpváárdig krijgt eigen app!

Alle jaargangen van Hulpváárdig overal bij de hand, wanneer en waar je ook bent. Geen kosten meer voor nazendingen, geen problemen meer met bezorging...

Vanaf 2020 komt deze droom uit! Hulpváárdig gaat digitaal, met een eigen app die gratis te downloaden is in de appstores van zowel Apple als Android.

De artikelen in de app zijn geen (onleesbare) pdf’jes of iets dergelijks, maar je zou het kunnen vergelijken met de opbouw van bijvoorbeeld Nu.nl. De artikelen kun je lezen op meest recent, maar ook op categorie of per editie. De artikelen zijn tevens offline te lezen. Dit kan handig zijn voor op vakantie of als je als instructeur een cursus geeft en graag ter plekke wat achter­grondartikelen wilt raad­plegen voor bij de lesstof.

Even wennen? Dat begrijpen we. Maar wees gerust, natuurlijk blijft de papieren versie ook gewoon bestaan.

 

App testers gezocht!

Voordat we de app definitief lanceren met een bijbehorend (goedkoop) digitaal abonnement, zoek we mensen die de app gratis willen testen en zo hun feedback willen geven. Mis je iets? Vind het wel/niet overzichtelijk? Wij zijn erg nieuwsgierig naar jouw mening!

Via de nieuwsbrief laten we weten wanneer jouw hulp nodig is. Het is dan wel van belang dat je je even aanmeldt voor onze nieuwsbrief, mocht je dat nog niet hebben gedaan.

De uiteindelijke testers belonen we uiteraard met een gratis digitaal jaarabonnement!

 

BELANGRIJKE WIJZIGING

N.O.D.E.-LEDEN

Wegens te veel opgelegde beperkingen en de te lage vergoeding voor abonnementen waren we als uitgever helaas genoodzaakt de bestaande overeenkomst met N.O.D.E. te beëindigen. Dit houdt concreet in dat N.O.D.E.-leden vanaf 2020 Hulpváárdig niet meer kosteloos krijgen toegezonden. Ook vervalt daarmee de automatische toegang tot de materialenbank.

 

Korting abonnement voor NODE-leden

Natuurlijk kan je als NODE-lid wel zelf een abonnement afsluiten voor volgend jaar! En dat hopen wij natuurlijk ook!

Daarom ontvangen N.O.D.E.-leden eind van het jaar een interessante aanbieding voor een abonnement tegen gereduceerd tarief.

Wil je dat we je tussentijds op de hoogte houden? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief of stuur een e-mail naar abonnementen@hulpvaardigmagazine.nl

De samenstelling van de redactie blijft ongewijzigd!