Abonnement Hulpvaardig tijdschrift

ja, ik wil een abonnement

 

Met een abonnement op Hulpváárdig hou je je kennis op peil, kun je deelnemen aan discussies, blijf je op de hoogte van interessante aanbiedingen op het gebied van producten en scholing, én heb je gratis toegang tot de Hulpváárdig materialenbank!

 

Hulpváárdig kent drie abonnementsvormen. Zo verschijnt Hulpváárdig 4 x per jaar op papier en is de Hulpváárdig app gratis te downlaoden via de appstores van Google en Apple. Om alle artikelen te lezen, kun je een abonnement afsluiten.

Kies het abonnement dat het best bij jou past.

 

REGULIER

(papier)

Voor €12,50 per jaar (€13,63 incl. btw) ontvang je Hulpváárdig vier keer per jaar in je brievenbus.

Hulpváárdig verschijnt in maart, juni, september en december.

Hulpváárdig wordt uitsluitend naar adressen in Nederland verzonden.

 

Regulier abonnement afsluiten

 

 

DIGITAAL

(Hulpváárdig app)

Voor €9,17 per jaar (€10,- incl. btw) ontvang je volledige toegang tot de Hulpváárdig app. In de app kun je álle artikelen uit álle edities en jaargangen van Hulpváárdig lezen. Zelfs offline, dus je bent na activatie niet afhankelijk van internet (m.u.v. updates). Je leest de nieuwste artikelen al, terwijl de papieren versie gedrukt wordt.

 

Digitaal abonnement afsluiten

 

 

COMBINATIE

(Regulier en Digitaal)

Voor €17,50= per jaar (€19,08 incl. btw) ontvang je het beste van twee werelden. Op de bank lees je het papieren blad en onderweg heb je toegang tot alle artikelen in de Hulpváárdig app zodat je altijd een naslagwerk bij je hebt.

 

Combinatie abonnement afsluiten

 

 

Na het verstrekken van je gegevens en je iDeal-betaling ontvang je een factuur op het door jou opgegeven e-mailadres en gaat jouw abonnement zo spoedig mogelijk in.

Je ontvangt z.s.m. een bevestiging met inloggegevens van de materialenbank en, indien van toepassing, de app.